Fria höfter

Idag fick vi avläsningen från SKK HD A. E 0. Jättekul  och skönt! Dom var riktigt snabba vi röntgade ju i måndags.

Jag har gjort ett 5v träningsupplägg om vi inte får ett löp i vägen så startar vi 2.an i Kisa den 2 juli. Fjärren funkar ganska bra på 5-6m men inte klar riktigt med lång väntan mellan skiftena och säker stadga i positionerna.
Rutan har vi kommit till  att springa in i rutan och röra sej runt. Där gick jag lite för fort fram och tog för långt avstånd och fick en fel testande men ikväll var jag nöjd med träningen avståndet är inte klart men hon rörde sej fint. Apporten tycker Hilda är jättekul så den kan jag använda som belöning och skicka till under fria följet.
Sen har vi klubbmästerskapet före midsommar det måste vi ochså ladda för... Det går i lkl I men vi behöver nog bättre poäng för att ta hem det..
Träna väl.

Så var debuten

Så var debuten gjord. Lite tankar väcker den. Hilda blir lite ofokuserad och lite som att lekfullheten tar överhanden. Det gör ju att det blir slarv i momenten. 184 p är ok men jag är inte nöjd. Bitlek i kopplet studsar under språngmarch, sätter sej innan hon lägger sej. Ruskigt snett sättande på inkallningen. Lite tugg.
Känns inte som momenten i sej är problemet jag vet att hon gör det mesta för en 10.a men när koncentrationen brister så kommer slarvfelen tillbaka. Jag vill att hon ska ha attityden. OK jobb då är det fullt fokus på matte som gäller. Det känns som det viktigaste att jobba fram till 2:an.

RSS 2.0